Użytkownik
RafalS600 napisał:
Nie mam podanych żadnych wymiarów, kątów itp. Jedyne co wiem to że w podstawie jest kwadrat. Podane sa punkty jak na rysunku (fotka jest w galerii) (gośc je na tablicy malował od ręki więc nie sa idealnie dokładne) ale mniej wiecej takie ułożenie ich było...Jak już pisałem trzeba wyznaczyć punkt 4 na ostatniej krawędzi. potem jakoś go rozłożyć...i tego już w ogóle nie mam pojęcia jak zrobić...trzeba na jednym z boków zostawić "sufit" czyli to co zostanie po przecięciu.
Dzięki wielkie...na poniedziałek muszę to oddać...zdążysz??....Ja mogę to przerysowywać nawet w nocy tylko musiałbym wiedzieć czy się wyrobisz... I powiedz jeszcze jak mogę się odwdzięczyć..??
Witam.
Podaj adres e-mail to ci zaraz prześlę rysunek w pdf ( będzie zwymiarowany tak,ze nie będziesz miał problemy z odwzorowaniem.
ravravkis@op.pl
Dzięki wielkie:) Troche musiałem z tym powalczyć jeszcze bo mam oddać to w takiej formie żeby było widac na zewnątrz całą konstrukcję jak do tego doszedłem itp... Ale i tak wielkie dzieki za zainteresowanie..."krówka" już czeka i muuuczy.. Do zobaczenia na urodzinach:)
Ostatnio edytowany przez RafalS600 (2009-11-13 13:43:23)