Modern-Father
UWAGA! Ostrzeżenie!
Straciłem właśnie banderkę.Niestety wibracje i pęd powietrza są bardzo silne i mocowanie jakie miałem było zbyt -jak by to rzec - filigranowe. Jak wicie miałem zamontowaną na pręcie 5,5 mm .To jest za mało.Ułamał się po około 1000 km pomimo zastosowania podkładki stabilizującej.Miejcie to na uwadze robiąc dla siebie maszt pod Banderkę.Ja obecnie zastosuje pręt 8 lub 10 mm.
Tomasz dzieki za banderki !!! wlasnie je odebralem,sa git pozdrawiam.
Wszystkich lubuszan co zamawiali wysylke do mnie prosze o odbiór. Kontakt na PW lub tel. 697347261
Ostatnio edytowany przez maslo1984 (2009-09-23 13:19:29)
Użytkownik
Banderka doszła cała i zdrowa ... DZIĘKI!
Materiał wygląda na solidny, teraz pomyślę nad masztem.
pozdrawiam
Bandycką Banderę
Ostatnio edytowany przez czaszkot (2009-09-23 18:50:12)
Co z Wami ludzie z Lubuskiego ?
Masło wyłożył za wszystkich kasę, wiadomości porozsyłał a banderki jak leżały u niego w domu tak leżą.
Ogarnijcie się !
Banderki już mam, fajne są. Teraz robię maszt (z rurki węglowej) i kombinuję z mocowaniem (chodzi mi po głowie środek uchwytu pasażera)
Użytkownik
Zupełnie zapomniałem potwierdzić odbiór banderek, wybacz Tomek. Teraz szukam fajnego pomysłu na jej zamocowanie.
Podziękował za pracę włożoną w organizację wykonania i przesłanie bandery.
P.S. Banderki podobają mi się w związku z tym nie wiem czy podzielę się z Zegarem
Ostatnio edytowany przez paprykarz1 (2009-10-06 19:15:51)
paprykarz1 napisał:
Zupełnie zapomniałem potwierdzić odbiór banderek, wybacz Tomek. Teraz szukam fajnego pomysłu na jej zamocowanie.
Podziękował za pracę włożoną w organizację wykonania i przesłanie bandery.
P.S. Banderki podobają mi się w związku z tym nie wiem czy podzielę się z Zegarem
to chyba poczekam aż zamontujesz i będę ścigał dopóki jej nie zerwe:p
Modern-Father
Zostały mi Banderki W związku z powyższym osoby które się deklarowały a nie przesłały danych do wysyłki już ich nie dostaną
Temat zamykam.Te co zostały przeznaczam na nagrody w jakimś konkursie .Już coś wymyślę.