Użytkownik
LasTom dzięki za przedsięwzięcie, koszulki dotarły. Szacun dla Ciebie...
Użytkownik
Koszulki świetnej jakości - moje są już po pierwszym praniu (na wszelki wypadek ręcznym) - wszystko gra .. bandzior sie trzyma.
Odemnie również wielkie dzięki LasTom. Czekałem i się doczekałem. Koszulki świetnie wyglądają. Czekam tylko aż dziewczyna wróci z gór i jej dam w formie niespodzianki - a plecaczek niech też ma Pozdrawiam i dzięki jeszcze raz
Moja koszulka właśnie dzisiaj tez dotarła prezentuje się o niebo lepiej niż sobie ja wyobrażałem:D
LasTom wykonałeś dobra robotę !!!!
Ostatnio edytowany przez Zazu (2009-07-08 15:58:56)
ok doszły koszuleczki 3 tak jak miało być
wszystko z nimi dobrze ale napisik na plecach mogłby być wiekszy
witam
kontaktowałem się z firma STANDRUK, chciałem zamówić koszulkę dla siebie (nie zdążyłem na poprzednią listę ) Miła pani z obsługi powiedziała ze jestem już 4 osobą, która zamawia indywidualnie i zaproponowała odświeżyć temat na forum
Są jeszcze chętni na klubowe koszulki? Jeśli tak to dopisywać się na nową listę będą chętni podam dane do przelewu
aha czekam tak do środy (15.07) i zamawiam
1. Sajmon 1xL napis: Sajmon
Dzieki wielkie LasTom!!! Koszulki dotarly, obydwie i sa swietne! Ktos cos powinien teraz zrobic, nie wiem.. zrzuta na Niesulice dla LasTom'a... Wyjdzie grosze, a przynajmniej tyle zrobimy dla chlopaka
Bo wszyscy motocyklisci, to bracia 8)
Użytkownik
Dopisuję się
1. Sajmon 1xL napis: Sajmon
2.Kulejba 2xL napis: Kulejba 1xM(damska) Marta
Ja tez dostalem juz dawno dzięki również chociaz myslalem ze ten napis na plecach bedzie wiekszy ale tez ekstra