Użytkownik
Ostatnio zatrzymujac sie pod domkiem okazalo sie ze moje spodnie zahaczyly sie o ta blaszke przy podnozce, w wyniku czego nie bylem zdolny by sie podeprzec noga...przewrocilem sie na lewy bok. Efektem upadku bylo obity lokiec, skluczone kolano oraz ubita raczka od sprzegla. Mi tam nic sie nie stalo, no ale ta raczka od sprzegla, nie moglem sie pogodzic ze moj idealny moto bedzie mial teraz uszczerbek w sumie to ubila sie ta kulka przy konczu.
Myslicie ze mozna by ja przykleic klejem do metali? czy lepiej kupic nowa???
Ostatnio edytowany przez Lukaszumi (2008-01-20 12:39:43)
Użytkownik
tez taki mam zamiar, bo nie ma to jak moto bez uszczerbku kolega sugerowal zebym przylepil... ale jakby to wygladalo? to nie komarek, ze nie wazne jak sie prezentuje
hehehe
Użytkownik
W sumie to ona nawet simsona nie mial, tylko rometa hahaha teraz juz wiem gdzie kierowac jakiekolwiek nekajace mnie problemy zwiazane z moto
Modern-Father
Ułam kulkę z drugiej strony
Żartuje oczywiście
Kup nową i nie kombinuj
kurde, to ladnie po kosztach chcialbys pojechac
w takich sytuacjach lepiej wydac na nowa klamke jakby Ci sie oderwala w jezdzie i jakos bak obila ? zgroza !
Użytkownik
no na baku mam skore wiec duzo by sie nie stalo
klama bedzie nowa, bo jakby tak wygladala polepiona jakas...
Modern-Father
Zdjęcia mało mówią ale;
Jak chcesz doprowadzić do porządku to wyjmij lagę papierek ścierny od grubego do drobnego i szorujemy potem podkład i nowa farbka.Będzie fulken nufka nie śmigana.
A jak wyjmiesz lagi z półek to potem je ładnie równo ustawisz.Jak to się robi.Serwisówka lub dowolny link na temat wymiany uszczelniacze.A jak będziesz malował a nie chcesz nie umiesz rozebrać amora to zdejmij pierścień zgarniający ten gumowy na zewnątrz i oklej ładnie taśmą papierową.A jak masz jeszcze większe zaparcie to wypoleruj lagi.Ale to inna bajka
Modern-Father
Zdejmiesz lagi to zobaczysz co sie tam stało.