Mam takie pytanko - chce kupić kierownicę do B12, moja jest delikatnie wykrzywiona, tylko, że nikt w żadnym sklepie nie wie jaka kiera pasuje do B12 - wszyscy mówią "Pan przyjdzie z kierownicą to coś dopasujemy" a na to nie mam czasu:(.
Znacie może jakieś wymiary suzukowskiej kierownicy do Banditka? Nie chce kupować szerszej ani niższej z kolei oryginał jest w zabójczej cenie, może ktos zwas wymieniał ten element i jest wstanie coś polecić.
W sumie to moja kierownica mi nie przeszkadza, ale skoro montuję manetki podgrzewane to żaden problem przy okazji podmienić kierownicę
Pozdrawiam Banditowców
Jansun
Użytkownik
ja nie wiem mam jakąs niestandardową, szerszą ale bardzo wygodna
tam sobie ladnie licza za takie bajery
Użytkownik
Mogą nie chcieć podać, powiedza tylko ze kosztuje xxx zł i ze zapraszaja do zakupu.
W moim B12 mam także szerszą ale jest super. Co do polandposition to kilkakrotnie zwracałem się do nich mailem o podanie ceny części i w ciągu kilku godzin otrzymałem odpowiedź. Proponuje spróbowac .
Dzięki za podpowiedzi - zapytam w Polandposition.
Znacie jakieś (w miarę dobre) firmy, gdzie stosunek jakość do ceny jest w ok to dajcie znać.
Pamiętam, że były jakieś kierownice LSL, ale chyba były drogie - nie chciałbym wydawać 250zł za kawałek rurki:P
Pozdrawiam - Jansun
żadna akcesoryjna kierownica nie wygląda tak jak oryginał ja kupiłem na allegro 2 kierownice (oryginalne) wszystkie były krzywe . kiedyś też kupiłem za około 100zł lucas trw suprebike czy coś takiego ale nie byłem zadowolony . lucasem handluje intermotors.
Poznań
ul. Druskiennicka 8/10
http://www.intermotors.pl/maps/index.php?map=poznan
Ostatnio edytowany przez wieprz (2008-01-09 13:23:29)