Użytkownik
Bardzo dobry wątek, bo mam wielki problem. Otóż boli mnie jak tankuję. Tak trzymam ten pistolet, leję tą benzynę i mnie boli. To taki ćmiący narastający ból. Zazwyczaj na prawym udzie albo po lewej stronie klatki piersiowej... zależy gdzie trzymam portfel...
JAk nalewam to nie boli, za to bolą mnie te cyferki, zapierniczają jak głupie
Ojciec Moderator - Naczelny Baner PBC
Marqs napisał:
Bardzo dobry wątek, bo mam wielki problem. Otóż boli mnie jak tankuję. Tak trzymam ten pistolet, leję tą benzynę i mnie boli. To taki ćmiący narastający ból. Zazwyczaj na prawym udzie albo po lewej stronie klatki piersiowej... zależy gdzie trzymam portfel...
Ja mam dokładnie takie same objawy, jak to możliwe? Choroba cywilizacyjna? Słyszałem, że na taki ćmiący ból to Goździkowa coś poleca
A wracając do wątku, boli mnie:
a) d... od zbyt miękkiej kanapy - trzy tygodnie była u tapicera i nawet jej nie tknął (k**** m**, ja p******* !)
b) kręgosłup od d... po szyję od dziur i naporu powietrza
c) lewe przedramię od naciskania sprzęgła w korkach
d) oczy od jazdy nocą i mijaniu aut na chińskich pseudo-ksenonach
e) palce u nóg od sportowych butów
f) szumi we łbie po trzech porterach na drugi dzień
Użytkownik
krzysztofmielnik napisał:
a) d... od zbyt miękkiej kanapy - trzy tygodnie była u tapicera i nawet jej nie tknął (k**** m**, ja p******* !)
f) szumi we łbie po trzech porterach na drugi dzień
Ad. a - jak przeklinamy to porządnie albo wcale (proszę edytować wątek)
Ad. b - cieniutko z mięśniami karku... mało bułgarskiej mety...
Ad. c - jak może boleć przedramię lewe od sprzęgła w 1200 jak jest hydrauliczne? pojeździj na 600
Ad. d - zła technika jazdy w nocy
Ad. f - mi to jeszcze żaden zdjęcia nie zrobił...
Marqs napisał:
krzysztofmielnik napisał:
f) szumi we łbie po trzech porterach na drugi dzieńAd. a - jak przeklinamy to porządnie albo wcale (proszę edytować wątek)
Ad. b - cieniutko z mięśniami karku... mało bułgarskiej mety...
Ad. c - jak może boleć przedramię lewe od sprzęgła w 1200 jak jest hydrauliczne? pojeździj na 600
Ad. d - zła technika jazdy w nocy
Ad. f - mi to jeszcze żaden zdjęcia nie zrobił...
No więc edytuję:
a) zbyt miękka kanapa przyprawia mnie o ból mniej szlachetnej części ciała
b) zmienię technikę jazdy - zwolnię z 200 do 130 na autostradzie (niemieckiej oczywiście) - napór powietrza będzie mniejszy
c) będę więcej jeździł w korkach - trening przedramienia
d) technika jazdy w nocy dobra - ale mam nadwrażliwe oczy na światło - odwracanie głowy i patrzenie na boczną linię na niewiele się zdaje
e) szukam lepszych butów
f) trening czyni mistrzem - może dojdę do całego sześciopaka
Użytkownik
PORTERACH a nie portretach - jestem głupi
Cielak napisał:
heeh szesciopak portera to krzysiu bedziesz mial u mnie respekcik:D
Zrobi się Na urlopie mam czas na trenowanie
Użytkownik
To ja podejdę do tematu poważnie mnie od jazdy na motocyklu bolą pięty (dziwne ) ale tak jest , dochodzi do tego ból w stawach łokciowych ale to chyba wina tego,że jeżdże zawsze na krótki rękaw nawet w marcu i bez podpinki . Jak tak dalej to będzie to renta murowana
cytryn_ napisał:
To ja podejdę do tematu poważnie mnie od jazdy na motocyklu bolą pięty (dziwne ) ale tak jest
Bo masz wodniaka to dlatego.
A mi najbardziej doskwierają kolana... nie moge mieć za długo zgietych...na dłuższe trasy chcialem zamonotwać spacerówki:P... póki co na prostym odcinku drogi po prostu "wyciągam kopyta" do przodu i udaje że mam drag stara:D... a poza tym to czasem jeszcze skronie jak jeżdze w okularach...widocznie gdzieś uciskają i po dłuższej chwili jest to dośc męczące...
Druchna! za ten temat masz u mnie browar albo coś innego co ewentualnie lubisz marqs- to jest najlepszy tekst, (do przyjęcia)
mogę zrozumieć że kobietę, płeć piękną, istotę delikatną może coś boleć, doskwierać itp. ale takich facetów ? lebiegi, siermięgi i hipochondrycy, kiedy ostatni (pierwszy) raz byliście na siłowni, na basenie, w lesie pobiegać, ? nie dożyjecie sędziwego wieku, na starość będziecie jeździć na wózkach inwalidzkich, a nie na moto
pieszczochy
buziaki dla pieszczochów
Druchna naprawde spoko wątek!Cos czuje na kucharski nos żeś fajna baba.
A wracając do tematu-wiele rzeczy związanych z moto mnie boli fizycznych finansowych psychicznych itp itd..ale pamiętajcie Panie i Panowie:"True-bone biker fucks all.Greasy weather too."
a nie macie tak, że w pewnym momencie drętwieje wam noga i musicie w czasie jazdy stanąć i wyprostować się??? Bo ja tak mam i to często, po prostu łapie mnie skurcz w łydce albo udzie, a potem drętwieje mi noga