Raven napisał:
Jak dobrze pójdzie, to w tym tygodniu będę miał naklejki, i będę je dalej rozsyłał.
Prawdopodobnie będę miał troszkę więcej naklejek niż zostało zamówione, wiec jeśli ktoś chętny to pewnie kilka sztuk będzie dostępnych.
milo to slyszec gdyz ja poprosilbym po 1 naklejce z kazdego rodzaju o ile jest to mozliwe.
Zbanowany
Ehh ta nasza kochana Poczta Polska w piątek kaskę puściłem i do tej pory ani widu ani słychu... Jak coś to ponowię operację tylko już nie tą drogą!
Użytkownik
Przed chwila sprawdzałem konto, zalega z oplata tylko kanil, od reszty kasa leży na koncie, wiec sie nie stresujcie, teraz tylko kwestia przesłania do eda i muszę czekać na paczek od niego.
i zajebiście
doczekać sie nie mogę
Godfather
Nie tylko Ty już nie mogę się doczekać aż wystawie motorek, odpicuję i nakleję świerzutką naklejeczkę PBC
Zbanowany
Już niedługo... i co z gratisami??
Użytkownik
Paczka do mnie ma być wysłana w czwartek, to pewnie u was naklejki będą gdzieś tak w połowie tygodnia. O gratisach nic narazie nie wiem.
Użytkownik
Chyba sie spoznilem...
Paczke jutro wysylam Ravenowi takze musicie jeszcze cierpliwie poczekac. Jesli naklejki wam przypadna do gustu to moge sie podjac zrobienia 2 giej partii.
pozdr.
dobrze by bylo jakby nasz grafik Igor cos nowego stworzyl
jakies takie bardziej "zlozone" logo + jakis napisik z jajem
bylby kozak.
w ogole, wszyscy moga myslec o nowych projektach !
Godfather
Wasz grafik Igor ma ostatnio urwanie głowy w robocie i po tych jajach nawet nie ma czasu się podrapać )
oj dobra, to wiesz, jak na sraczyku będziesz sobie siedział to coś może Ci wpadnie do głowy
coby były różne koszulki.
jakaś fota, napis PBC jakąś fajną czcionką i tradycyjnie nick
jak ktoś ogarnia te graficzne programy, to prosba żeby coś pokombinował
Czejen napisał:
oj dobra, to wiesz, jak na sraczyku będziesz sobie siedział to coś może Ci wpadnie do głowy
coby były różne koszulki.
jakaś fota, napis PBC jakąś fajną czcionką i tradycyjnie nick
jak ktoś ogarnia te graficzne programy, to prosba żeby coś pokombinował
Nie, nie, nie. Koszulki są w sam raz i nic w nich nie należy poprawiać.
Takiś cwany Czejen, kubki lepiej załatwiaj.
przeciez fajnie jak będzie kilka "modeli" nie ?