imię:Kuba
ksywka:Boro
skąd jesteś:Dobre Miasto k. Olsztyna
czym jeździsz:Bandit 600n 95r
czym jeździłeśdt 50r>>dt 80lc2 110cc>>crm 125>>dr 350>>lc4 400 sxc ,a więc same enduracze .Jednak z powodu operacji kolana musiałem przesiąść się na asfaltowca i powiem Wam,że też jest miło Zawsze podobały mi się nakedy,a w szczególności(te z niższej półki) to sv 650 i bandzior ale na sv zabrakło funduszy.
Coś o sobie...hmmm....jestem maturzystą i zdaję maturę rozszerzoną z wosu i polskiego,a więc jeśli ktoś ma do objaśnienia termin literacki to służę pomocą
I wiem co nieco o enduro,a więc jeśli ktoś nie wiedziałby jakie moto lub ciuchy na moto kupić to walcie na gg
Mój dziorek jest z 1995 roku,przebieg 36000(niby sam w niego nie wierzę jednak mam identyczne opony jakie dają do bandziora z tego roku ale muszę sprawdzić datę produkcji).
Generalnie to chyba wszystko orginał oprócz wymienionych kolektorów i końcówki wydechu(nie jest do końca przelotowa ale przy nagłym odpuszczeniu gazu fajnie schodzi z obrotów popiardywując)
Tutaj kilka fotek bandziora i moich pozostałych motongów,które miałem.
http://www.polskajazda.pl/Profil,Yamaha … ,350/12140
Pozdro !
Ostatnio edytowany przez iBoro (2009-09-25 13:27:21)
Powitać i szerokości!
Witaj...też w tym roku miałem maturkę aczkolwiek z matmy i fizy..
a jedyny sprzęt enduro jaki miałem to ogar 205 jak mu założyłem amortyzatory od simsona..
Mazi napisał:
Witamy na forum
P.S. Bandit jest nakedem z niższej półki ?
Źle się wyraziłem,z niższego przedziału cenowego.
Bo pod nim są cb 500,gs 500 i inne "pincetki",a żeby coś ciekawszego od bandziora kupić trzeba więcej $$ wyłożyć
Przez wyższą półkę rozumiem Dukata,Bulldog itd
Moja wypowiedź nie była negatywnie nacechowana
Ostatnio edytowany przez iBoro (2009-09-26 13:10:40)