Dzisiaj byłem na Motocyklowej Niedzieli BP i skorzystalem z mozliwosci zhamowania bandyty. Wynik wyszedl zaskakujacy, chyba cos przeklamalo chociarz innym ludziom wychodzily wyniki normalne :O Dodam ze zalalem Bp Ultimate przed hamowaniem, moze to troche dalo.
Oto wykres : legenda, lecac od gory : Moc na silniku, moc na kolach, moment, wykres start mocy
Ostatnio edytowany przez DonCapone (2009-04-26 16:16:51)
to dla tego, że jest czerwony mój napewno też by tak miał
mam taka nadzieje:D na dniach wymieniam olej i filtr wiec silniczek bedzie mial lepiej:D ciekaw jestem czy cos bylo z nim robione czy na seryjnym tyle wyskoczylo, z tego z mi wiadomo jacewer od ktorego zakupilem dziorka nic nie "tjuningowal" ale moze angielski wlasciciel cos modzil .
Użytkownik
wykresik pierwsza klasa :-)
pogratulowac!
a dluga byla kolejka do hamowni? bo moj kolega byl na moto niedzieli z BP w Poznaniu i mowil ze kolejka taka ze sobie odpuscil...
ja bylem od poczatku i czekalem okolo 25min, im bylo pozniej tym bylo coraz wiecej chetnych ale nie bylo strasznie moim zdaniem. Nie trzeba bylo stac caly czas przy moto tylko co jakis czas sie podchodzilo i podpychalo do przodu.
Noo nieźle z tego co mi wiadomo 600-tki maja 78KM i coś koło 54Nm......hmmm ale najbardziej dziwi mnie ten moment obrotowy zeby byl wyższy i to o tyle to juz chyba trzeba cos konkretnie nagrzebac przy silniku... co myślicie ?
Modern-Father
Dziwny ten wykres ?
Zobaczcie jaka liniowa charakterystyka
A gdzie dołek w środkowym zakresie.Moment tez taki płynny.Albo coś robione przy Dziorku albo taka hamownia albo tacy spece od pomiaru.
niby jest dolek przy srednich, szczegolnie w momencie i podczas jazdy to czuc. Po zalaniu BP ultimate wydaje mi sie ze czuc to mocniej nawet, ale po przekroczeniu 7tys idzie jakby lepiej. Jakby nie było, jestem zadowolony ze nie jest mniej niz fabryka podaje.
Modern-Father
A może się czepiam
A może żal mi tyłek ściska że nie pojechałem sie sprawdzić
Szukam Dziury w całym ot tak dla zasady
Ojciec Moderator - Naczelny Baner PBC
A ja się właśnie umówiłem, żeby sprawdzić mojego Bandziora. Pytałem też o możliwość prawidłowego dostrojenia motocykla. Jak będę po badaniach, to podzielę się wynikami. Pozdrawiam.
Jak mówiłem, tak zrobiłem: 123,2 KM i 110,3 Nm - kochana bestyjka
Użytkownik
ładnie pociagnąłeś Krzychu. widac tem moment jak na dloni. obroty do 4000 wystarcza w zupelnosci
Użytkownik
123 km ?! noo to jest to !