Użytkownik
Witajcie. Mam pytanko czy taka skóra na bak bedzie pasowała bo bandita 600 z 2002r http://www.allegro.pl/show_item.php?item=308708512 sprzedawca pisal ze mial go w 1200 z 98r ale moze jednak?
Użytkownik
zalezy ten pokrowiec jest troche do zmodyfikowania ponieważ sa to troche inne baki napewno niebedzie idealnie leżał.
Ale poczekaj na ocene starszych bańdziorów .
niewiem jakie jest rózniaca baku 600 a 1200 ale napewno jest róznica a latach bandita od 2000 wychodzły dosyć widoczne zmiany ramy i itd
Użytkownik
Jak możesz nawet myśleć o oszpeceniu motocykla. Nic to nie daje a jak dostanie się tam trochę piachu to żegnaj lakierze:o
Użytkownik
ale za to nie obleje baku benzyna , pyzatym w galerii jeden z kolegów ma taka skórę ale ona jest idealna i nowiutka i sie świeci i wygląda dobrze
Użytkownik
chodzi oto że mam brzydko wgnieciony bak. A moze ktos wie gdzie mozna kupic taka skóre nową?
Godfather
Tu, pytanie czy warto. Za mniej kupisz nowy bak na allegro.
http://sklep.scigacz.pl/suzuki-gsf60012 … 6_832.html
Użytkownik
Ja jakoś takiej skóry na zbiorniku nie widzę
brzydkie to jak cholera.
Igor ma racje, zobacz czy nie znajdziesz po prostu nowego baku.
Modern-Father
O gustach się nie dyskutuje.
Mi się tam podoba
Użytkownik
Tomek napisał:
Mi się tam podoba
Może i się nie dyskutuje, niemniej bak to jeden z bardziej wyeksponowanych elementów moto więc odziewania go w kropierz myli się z celem...
Tomek napisał:
Mi się tam podoba
ale Tobie podoba sie malowanie "na Fiata" na M1 Rossiego, wiec wypadasz z konkursu
hm.......za 100 jakbys to wyrwal razemz tankbagiem to dlaczego nie?ale skoro jest nie kompletne to tylko bedziesz mial klopot ze znalezieniem plecaka. Masher ma racje moze warto by bylo zainwestowac w nowy bak ,bo predzej czy pozniej bedziesz musial zainwestowac przy ewentualnej sprzedazy moto .pozdr.
Użytkownik
faktycznie malowanie m1 rossiego jest felerne :>