Użytkownik
o jestw heynesie
Użytkownik
AAA pomocy ! czy ktoś mógłby na szybko wysłać mi zdjęcie miejsca na którym zatrzymuje się stopka centralna ? niestety nie wiem dlaczego ale po założeniu moja zatrzymuje się na rurze do tłumika prawym podnóżkiem ! Jakie miejsce ogranicza ruch stopki ?
Użytkownik
bu wszyscy mnie olewaja jako że inni mogą się z tego coś nauczyć sytuacja wygląda tak . Jest stopka ale rura wydechowa wychodząca z połączenia kolektorów do tłumika nie jest oryginalna i nie ma przyspawanego wypustu z kawałkiem gumy, co więc zrobić w takiej sytuacji ? Trzeba albo przyspawać do rury coś podobnego - to dla tych co mają w zanadrzu migomat, albo nałożyć jakąs specjalną obejmę z takim wytłumieniem. Oto co powstało przy okazji 10 minutowej burzy mózgu w garażu :
http://anarcho.internetdsl.pl/zdjecie.jpg zgadnijcie co to za kulka ?
Użytkownik
hehe Radek dzięki za pomoc widać inni się na niczym nie znają ! :> założyłem mój wytwór wyobraźni i o dziwo trzyma fest , obejma pasuje do rury , zakręcone porządnie ani drgnie, ładnie tłumi uderzenie nóżki + prawie tego nie widać , trochę go przed chwilą rozgrzałem i raczej nakładki gumowe na obejmie nie będą się topić
Ostatnio edytowany przez anarcho (2009-04-24 18:53:08)