Ja jestem za:D sobote mam nie pracujaca narazie jestem w pracy wiec co do szczegolow ugadamy sie pozniej ja bym pocisna albo na kaszuby ..albo do krynicy morskiej bo cos za mna latja tamte zakrety ..no ewentualnie hel ;P takie moje propozycje
Ostatnio edytowany przez Zazu (2009-10-29 13:40:44)
Użytkownik
rozumiem że wyjazd na więcej niż 2 kółkach?
szkoda, tym bardziej że chyba pogoda będzie spoczko
Czaszkot, Todziu - jakieś plany na jutro?
No ciut wiecej niz na 2oo teraz siedze w wagonie pociagu a to chyba ma 16oo no slyszalem ze ma byc bardzo fajna pogoda... Kurwa tak swoja droga pociag z gdanska do wawy jedzie 5:10 gdzies czytalem ze pociagi jezdza teraz wolniej niz przed wojna ...paranoja >.<
Użytkownik
sobota - wyjechałem z zamiarem 30 km , a zrobiłem 140 ---> przepraszam że nie powiadomiłem...
sam się nie spodziewałem
Ostatnio edytowany przez czaszkot (2009-10-31 22:13:25)
Właśnie wszedłem do domu po podróży (autem). Ja tam się pisze tylko powiedz o której i gdzie? Aha i jakąś fajną trasę trzeba wymyślić - ta ostatnio zaproponowane przez naszego przewodnika - Zazu - podobała mi się
Użytkownik
heh Czaszkot u mnie podobnie, chciałem w sobotę tylko pojechać chwilę poćwiczyć, a skończyło się na trzech godzinach w siodle=D
może jeszcze jutro będzie pogoda no ale to pewnie tylko ja mam wolne;p
a tak obmyślam sobie jedną traskę po Kaszubach, nieco krótsza niż Wasza ostatnia..
baj de łej - Zazu z tym pociagiem to prawda;] ale teraz zadbali żebyś więcej widoczków mógł pooglądać;]
Użytkownik
michail napisał:
heh Czaszkot u mnie podobnie, chciałem w sobotę tylko pojechać chwilę poćwiczyć, a skończyło się na trzech godzinach w siodle=D
a tak obmyślam sobie jedną traskę po Kaszubach, nieco krótsza niż Wasza ostatnia..
baj de łej - Zazu z tym pociagiem to prawda;] ale teraz zadbali żebyś więcej widoczków mógł pooglądać;]
to moje dzisiejsze wyczyny http://www.youtube.com/watch?v=x7n6DeIn-yw
czaszkot napisał:
michail napisał:
baj de łej - Zazu z tym pociagiem to prawda;] ale teraz zadbali żebyś więcej widoczków mógł pooglądać;]to moje dzisiejsze wyczyny http://www.youtube.com/watch?v=x7n6DeIn-yw
No nie powiem nawet ladnie ci wyszlo... ja chyba bym tak nie mogl sie patrzec w kamere i jechac;P
Przyznać się..
Kto dziś czarnym Dziorkiem S śmigał przez Gdynię? Około 16 zlokalizowałem takiego osobnika na Morskiej. W taką temperaturę to jeszcze, jeszcze.. Ale podczas takiej pogody i wiatru? Współczuje temu odważnemu Panu - chwile później zaczął śnieg padać
PS. I nawet nie powiedział że będzie śmigał
Ostatnio edytowany przez Todziu (2009-11-04 22:00:29)
Ktoś planuje wpaść? :
http://www.mikolaje.gd.pl/
Ja wlasnie mam dylemat ale raczej wpadne sprawa jeszcze do uzgodnienia:D
BTW powoli trzeba bylo by sie przenosic na nowe forum
Ostatnio edytowany przez Zazu (2009-11-12 22:37:39)